tiistai 9. maaliskuuta 2010

Lourdes loves c-cassette

Tänään oon keskittyny kaikkeen muuhun paitsi työn tekoon, vitsaus siinä, että saa itse määrätä omat työaikansa eli periaatteessa saan pitää vapaata milloin huvittaa. Riskinä on kuitenkin sitten se, että työt kasaantuu aika ikävällä tavalla. Ihan täyttä lööbailu-päivää tästä ei kuitenkaan tullut, sillä sain jopa jotain aikaiseksi. Nenan kanssa käytiin vähän ostoksilla ja tultiinkin siihen tulokseen, että tavallaan ostokset ja tämän päivän tekemiset liittyy mun työhön, sillä ne pitää työvireen- ja motivaation korkealla. Kyllä kyllä, oikeasti.

Niin, elikkäs kaupasta tarttui mukaan erilaisia kangasvärejä, yli isoja t-paitoja, kangaskasseja ja luonnoslehtiö, kirpparilta sitten vielä c-kasetit messiin. Kävin myös porukoiden varastot tonkimassa ja sieltähän löytyi lapsuusajan piirrustussapluunoita aika läjä. Tällaista täällä tänään:

T-paidoista tosiaan rupesin tuunailemaan paitamekkoja. Värit löytyi paikallisesta kangaskaupasta/Tiimarista, paidat Halpa-Hallista, painamiseen sitten käytin kirpparilta hankittuja c-kasetteja ja roiskintaan lasten hammasharjaa. Sapluunoilla myös yritin toiseen mekkoon tähtiä tuputtaa, mutta niistä tuli aika möykkyjä. Liekkö sitten vika värissä, tuputtimessa vai tuputtajassa, en tiedä, mutta testailen sen kangaskassien kanssa myöhemmin.

Tässä siis tarvikkeita:




Sori, c-kasetista en jaksa räpsiä kuvaa... :P

Ja tällaista jälkeä syntyi:


Tästä paidasta tuota kaula-aukkoa taidan vähän isommaksi vielä leikellä kunhan painatukset kuivuu.



Tähän tosiaan noilla sapluunoilla koitin niitä tähtiä tuputtaa mutta möykkyjä tuli. Vaan eipä tuo haittaa.

Luonnoslehtiöstä taiteilin itelleni kalenterin. Oon ollu ihan totaalisen kyllästyny entiseen kalenteriin, se on niin tylsä kaikinpuolin, niin tein sitten kaiken ihan alusta asti. Tämä ei nyt vielä ihan lopullinen ole, takakansi on tekemättä, etukansi pitää päällystää ja sisäsivujakin vielä täyttää vaikka kuvilla ja/tai tekstinpätkillä, mutta alku on mielestäni hyvä. Kannen kuvat leikkeelin Trendistä, Gloriasta, Imagesta ja Mondosta.

Materiaalit:






Nyt näyttääpi tältä:


Katsotaanpas saanko huomenna kunnolla töitä tehtyä vai meneekö näpertelyksi.

2 kommenttia:

  1. Mää taputan täällä sulle! Siistiä... Ja jaksoit koodata sivutkin :) Tyksin <3

    VastaaPoista
  2. Hihi, kiitos :D Toi koodaus oliki lopen aika yksinkertanen ku löysin ohjeet.

    VastaaPoista