torstai 25. maaliskuuta 2010

Madhouse

No niin, nyt se sitten tapahtui. Sain huostaani jotain elävää, jonka toden näköisesti tapan hyvinkin äkkiä. Isi siis osti mulle ensimmäisen viherkasvini. Se on joku palmu, ei mitään hajua "minkä merkkinen, mutta ihan nätti. No, se on nyt asustellut täällä mun kämppiksenä nyt huimat kaksi päivää ilman mitään suurempia vahinkoja, niin innostuin sitten hankkimaan lisää rehuja. Kävin hakemassa Salix Helvetica-kasvin eli alppipajun (kai :D). Se näyttää jo valmiiksi kuolleelta risulta, niin en hirveitä suorituspaineita ota sen hoitamisesta. Ilmeisesti siihen pitäisi jonkin näköisiä kukkasia tulla, kai. Noille kaveriksi lähti vielä kaupasta matkaan yrttipurkkeja, eli ikkunalaudalla on nyt kasvamassa persiljaa, basilikaa ja ruohosipulia. Mitään noista en käytä (basilikaa silloin tällöin), eli aika turha ostos, mutta nuo purkit oli niin kivat. Ajattelin, että en ehkä tapa kasviraukkoja niin nopeaa, jos niillä on enemmän persoonaa. Annoin niille siis nimet. Nyt neiti Turusen lisäksi asunnossa majailee komisaario Palmu, Helli, Max, Moritz ja Felix. Saapas nähdä milloin ne rupeaa mulle vastailemaan takaisin kun niille juttelen...


komisaario Palmu











Helli


















Max, Moritz ja Felix


Toinen asia minkä hankin, oli seinäkello. Se on sinällään yllättävää, etten ole omistanut toimivaa kelloa vuosi kausiin.


Tuohonkin menee hetki varmaan tottua, kuulen sen naksutuksen muka koko ajan tosi ärsyttävänä.

Oon tässä nyt pari päivää ollu suurien filosofisten kysymysten äärellä, nimittäin siivoamisen suhteen. Täällä kämpässä on siistiä, uskokaa tai älkää. No ehkä semmoinen kevyt sotku eli muutama vaate lattialla, mutta muuten tosiaan siistiä. Mutta niin asiaan. Vihaan siivoamista ja oon ihan äänen miettiny, miten ei tarvitsisi siivota edes sitä paria kertaa viikossa. Sain tähän semmoisen vastauksen, että korjaa jälkesi aina sen jälkeen kun olet jotain tehnyt, niin ei tarvi siivota niin usein. Mutta siis eikö tuo sitten olisi sitä, että siivoaisin joka päivä? Ihan perseestä.

Jos joku tuntee nyt pakottavaa tarvetta soittaa valkotakkiset tai poliisit hakemaan mut täältä, ihan vaan siksi, että mulla on viherrehuja tai että pohdin siivoamista, niin antaa palaa, mä lähden suosiolla. Itseäkin nimittäin pelottaa.

4 kommenttia:

  1. UUUuu, kello on kiva. Eihän siinä ole edes sekuntiviisaria niin miten se voi tikittää? Taitaa neitillä korvien välissä kuulua tikitystä, tai sitten vaan tämä myyrä ei näe.
    Komisaario Palmu, Helli, Max, Felix ja Moritz on kivoja, tuun hoitaan niitä, eli tapan ne.

    VastaaPoista
  2. Munkin kello tikittää, vaikkei siinä ole sekuntiviisaria. Se on siis yksi (teko)syy miksei voi lukea pääsykokeisiin. ;)

    Paljon maksoi toi risu? Tahtoo samanlaisen!

    VastaaPoista
  3. Mä en tosiaan tiiä miten tuo muka voi tikittää mutta kyllä siitä semmonen raksutus kuuluu. Kai se on se koneisto tai sitte mä oikeasti kuulen ääniä päässä :D

    Nena, tuu hoitaan mutta pidä kiirettä, en tiiä miten kauan saan nuo hengissä pidettyä. Yritän toki parhaani, niin voidaan sitte yhdessä tappaa ne.

    Ansku, makso 10,30€ tai 10,70€ Kärkkäisellä. Aika monta sinne vielä jäi, ei ilmeisesti valtaväestö innostu risuista :)

    VastaaPoista
  4. hih, tuo kello on kyllä kiva :D
    ja ei niitä sekunttiviisareita ees tarvii, kyl se muutenki raksuttaa/tikittää/paukkua :))))

    VastaaPoista